Adomány – Ötszázezer forintot ajánlottak fel Nyíregyháza vállalkozói

2023. 02. 10.

Ötszázezer forintnyi adományt gyűjtött össze a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház számára. A vállalkozók felajánlásaiból a pulmonológiai osztály eszközbeszerzéseit támogatják majd az egyesület tagjai.

A pulmonológiai osztályon a napi használatban elkopó eszközök egy részét fogják pótolni abból az összegből, amelyet a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület tagjai gyűjtöttek össze, azért, hogy karácsonykor támogassák vele az egészségügyben dolgozók munkáját.

A Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület keresett meg minket, a pulmonológiai osztály számára gyűjtöttek 500 ezer forintot, amelyet az osztály eszközfejlesztésére fogunk használni. Ez az adomány nem az első, ami az egyesülettől érkezik, évről évre megkeresnek bennünket, és támogatják a betegellátást, amelyet ezúton is köszönünk.”

Dr. Szondi Zita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója hozzátette, az osztályokon számos olyan eszközt használnak, amelyek időről időre megújítást igényelnek. Ebből az összegből vérnyomásmérőket és pulzoximétereket vásárol majd a kórház. Lakatos Tibor, a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület elnöke elmondta, nemcsak a kórházi körülményeket, hanem a dolgozók kedvét is jobbá szeretnék tenni az adományukkal.

A mostani adományunk két részből tevődik össze, az egyik, amit most írtunk alá, a pulmonológiai osztály műszerellátottságát, körülményeit szolgálja, tudjuk, hogy itt nagyon sok Covid-beteg van, évente 1400–1500 beteget gyógyítanak meg, 70 betegágyon, ezt szerettük volna megsegíteni, a dolgozói körülményeket és hogy a betegek ellátását jobb körülmények között tudják megvalósítani.”

Lakatos Tibor elnök hozzátette, a másik része az adománynak a már évek óta hagyományosnak mondható karácsonyi ajándék, amely keretében 500 csomagot adnak át jövő hét kedden a kórház dolgozóinak. Ezekben lesz bejgli, narancs, szaloncukor és mézeskalács, a csomagokat pedig közösen készítik majd el a vállalkozók.

Korábbi hírek
Szikszóra utazott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület

Szikszóra utazott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület

Szikszóra utazott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület május 19-én. A tagok egy neves italgyártó üzemlátogatásán, majd marketingelőadáson vettek részt. A Nívódíjas egyesület rendszeresen szervez hasonló programokat, a tapasztalataikkal a város fejlődéséhez is hozzájárulhatnak.

Évtizedekre eldőlhet Nyíregyháza sorsa – Gazdasági fórumot tartott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület

Évtizedekre eldőlhet Nyíregyháza sorsa – Gazdasági fórumot tartott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület

Ezekben az években évtizedekre eldőlhet Nyíregyháza sorsa, jelentős az érdeklődés a város, valamint egyedülálló adottságú és méretű ipari parkja iránt – hangzott el a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület rendezvényén. A múlt csütörtöki, Hotel Koronában zajlott fórum szereplői megfogalmazták: a kormányzat rengeteget fektet Nyíregyháza

Díjjal illették a vállalkozók bőkezűségét

Díjjal illették a vállalkozók bőkezűségét

– Tudomásom szerint egyesület még nem kapott ilyen elismerést a közgyűléstől – állította Lakatos Tibor, a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület elnöke, aki dr. Kovács Ferenc polgármestertől vehette át a város nívódíját. Az indoklás szerint „példaértékű tevékenységük és hozzáállásuk mintaként szolgálhat a város lakói és mások számára egyaránt”.

Wáberer György volt a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület rendezvényének vendége

Wáberer György volt a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület rendezvényének vendége

Szakmai közösségfejlesztés a nyíregyházi vállalkozók körében – ezt a nevet kapta az a programsorozat, melyben a gazdasági élet meghatározó szereplői vendégeskednek pódiumbeszélgetések keretében a Korona Hotelben. A szervező Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület ezúttal a közismert és sikeres vállalkozót, Wáberer Györgyöt, a Tokaj-Zemplén Térség fejlesztéséért felelős kormánybiztost hívták előadónak...

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, most!

Pályázatok