Bemutatkozunk

Már több mint 1 évtizede alakult meg egyesületünk, tíz fővel. Mára több mint ötven főre duzzadt a létszámunk, és ez nem pusztán azt jelenti, hogy gyarapodik a tagságunk, hanem alkotó munkával is párosul. Olyan vállalkozók tartoznak hozzánk, akik kivétel nélkül érdekeltek a helyi beruházásokban. Az építőipartól a számítástechnikán át a papírírószer-forgalmazóig szerteágazó tevékenységet folytatnak. Amikor ülést tartunk, az ország különböző részéről olyan ismert személyiséget is meghívunk, aki példaként szolgálhat.

A különböző területen, de ugyanazon a piacon dolgozó lokálpatrióta üzletemberek jobban megismerik egymást és a szolgáltatásaikat. Együtt tesznek Nyíregyháza fejlődéséért, és lehetőségeikhez mérten szponzorálják a tehetségeket, adományt gyűjtenek, karitatív szolgálatot teljesítenek.

Az elmúlt években hozzájárultunk a városbál jótékony céljaihoz, alapítványi, óvodai és kórházi támogatásokhoz, adventi ételosztáshoz, facsemete-ültetéshez. Az aktivitást illetően árulkodó adat, hogy több mint nyolcvan százalékos a tagság részvételi aránya a rendezvényeinken, pedig igen elfoglalt üzletemberekről van szó.

-Lakatos Tibor, elnök

szon.hu


Vegye fel velünk a kapcsolatot online, most!

Pályázatok