Szikszóra utazott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület

2023. 08. 07.

Szikszóra utazott a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület május 19-én. A tagok egy neves italgyártó üzemlátogatásán, majd marketingelőadáson vettek részt. A Nívódíjas egyesület rendszeresen szervez hasonló programokat, a tapasztalataikkal a város fejlődéséhez is hozzájárulhatnak.

 

Üzemlátogatással és városnézéssel indult a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület pénteki programja Szikszón. Ezt követően dr. Piskóti István a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet vezetője tartott marketingelőadást a vállalkozóknak. Nyíregyháza már többször elnyerte a Városmarketing Gyémánt díjat. Piskóti István – aki egyben Szikszó város alpolgármestere – kifejtette: ez jelzi, hogy a város jól menedzsel és jól használja a marketingeszközeit.

 

„A városmarketing nagyon sok mindenhez nyújt segítséget. A lakosság megnyerésétől kezdve a befektetőkig számtalan eszköz van. Azt látom a pályázatokból is, hogy nagyon sokrétűen és sok terepen csinálja a város. Jó pályázatokat ír, mellyel bizonyítja, hogy nem csak sokat csinál, hanem jól is valósítja meg ezeket.” - mondta Prof. dr. Piskóti István.

 

Az intézetvezető szerint, ha egy városnak jó az imázsa, az a vállalkozókban bizalmat ébreszt. A fejlődést ezért valamilyen szinten közvetlenül vagy közvetetten befolyásolja Nyíregyháza marketingtevékenysége.

 

„Sok nagy város készül arra, hogy elvegye Nyíregyházától ezt a több éve tartó címet. Ha azt csinálja Nyíregyháza, amit eddig és olyan jól, akkor továbbra is megvan az esélye.”

Korábbi hírek
Vállalkozói fórum - A fenntarthatóság és az energetikai fejlesztések fontossága a középpontban

Vállalkozói fórum - A fenntarthatóság és az energetikai fejlesztések fontossága a középpontban

Környezetvédelmi és gazdasági szempontokból is fontos a fenntarthatóságra törekedni. Ez volt az egyik üzenete a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület által szervezett szakmai közösségfejlesztésnek, melyet szerdán tartottak a Váci Mihály Kulturális Központban. Nem csak a vállalkozások számára kiemelt feladat az energiahatékonyság, hanem az önkormányzat is ezt az elvet követve korszerűsíti folyamatos...

Szakmai közösségfejlesztés a nyíregyházi vállalkozók életében

Szakmai közösségfejlesztés a nyíregyházi vállalkozók életében

A Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület 3db gazdasági workshop-ot kíván megszervezni, melyek hozzájárulnak a helyi közösségünk megerősítéséhez, a helyi civil szektor aktivitásának növeléséhez. Neves előadók részvételével vállalkozások mindennapjait érintő témában kívánunk rendezvényt tartani, illetve egy mintaüzemet látogatunk meg. Célcsoport a tagjaink ( 50fő) és a város civil szervezeteinek ve...

Karácsonyi ajándékot kaptak a Szivárvány Idősek Otthona lakói

Karácsonyi ajándékot kaptak a Szivárvány Idősek Otthona lakói

Karácsonyi ajándékkal lepte meg a Szivárvány Idősek Otthona lakóit a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület csütörtökön. Az intézmény vezetősége arra kérte az egyesületet, hogy hangszóróval támogassa az otthon rendezvényein a hangosítást.

13 facsemete zöldíti tovább 6 óvoda területét

13 facsemete zöldíti tovább 6 óvoda területét

Újabb facsemetékkel gazdagodott Nyíregyháza. Ezúttal a Vállalkozók Nyíregyházáért Egyesület csatlakozott a polgármesteri fásítási programhoz, mely évekkel ezelőtt azért jött létre, hogy városunk szebb, tisztább és élhetőbb legyen. A csütörtöki ültetést követően 13 facsemete zöldíti tovább 6 óvoda területét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot online, most!

Pályázatok